Ο Παναιτωλικός συνεχίζει στη SL1 υπογράφοντας λίαν συντόμως τετραετές τηλεοπτικό συμβόλαιο, ενώ αναμένεται να λάβει και προκαταβολή.
Μέσω της τηλεδιάσκεψης της Super League 1 ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε γνωστό πως εξασφάλισε τηλεοπτικά συμβόλαια διάρκειας 4 ετών για τις 9 από τις 14 ομάδες, εξαερώνοντας τους Big-5.
«Κατάφερα να κάνω ό,τι έπρεπε, ώστε οι 9 από τις 14 ομάδες να έχουν τη δυνατότητα να υπογράψουν τετραετές τηλεοπτικό συμβόλαιο, το μεγαλύτερο στην ιστορία τους!
Και να πάρουν και προκαταβολή και αυτό χωρίς οι ομάδες να έχουν υποχρέωση, χωρίς να χρωστάνε τίποτα στον κο. Μαρινάκη.
Όπως έκανα δύο φορές με τη χορηγία της Stoiximan.
Δε θέλω ούτε ψήφους, ούτε φιλικά, ούτε τίποτα.
Μόνο να δυναμώσει το Ποδόσφαιρο και να πάρουν οι ομάδες με το σπαθί τους συμβόλαια σοβαρά και με χρονικό ορίζοντα!».
Διαβάστε επίσης: Π.Α.Ε. Παναιτωλικός: Κλήσεις για τους Σιέλη, Κοντούρη, Νικολάου και Παπαζώη στις Εθνικές Ομάδες
Πηγή: SL1 – Παναιτωλικός: Υπογράφει τετραετές τηλεοπτικό συμβόλαιο, θα πάρει προκαταβολή!
Σχετικά Άρθρα
SL1 – Παναιτωλικός: Ξεκινά τον 3ο Γύρο στις 29 Μαρτίου, αναλυτικά μέρες και ώρες
Π.Α.Ε. Παναιτωλικός: Κλήσεις για τους Σιέλη, Κοντούρη, Νικολάου και Παπαζώη στις Εθνικές Ομάδες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Αιτωλοακαρνανίας: Ο Αστέρας Αγρινίου αποκλείστηκε από την Α.Ε.Μ.