Ο Παναθηναϊκός θέλει το 2026 να δείξει κάτι διαφορετικό στη Stoiximan SL1 – Μπροστά σε 1.000 άτομα η «πρώτη» του Αγρινιώτη Σωτήρη Κοντούρη!
Ήταν την Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου του 2025 όταν οι «Πράσινοι» προπονήθηκαν στο Ο.Α.Κ.Α., μπροστά σε 1.000 και πλέον φίλους της ομάδας.
Η συγκεκριμένη ημέρα επιφύλασσε μία έκπληξη για τους μικρούς φίλους του Συλλόγου που βρέθηκαν στο Ο.Α.Κ.Α. για τη γιορτή του Παναθηναϊκού, καθώς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση του «Τριφυλλιού».

Εκεί την πρώτη τους προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν οι Ανδρέας Τεττέι και Σωτήρης Κοντούρης.

Διαβάστε επίσης: Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Ο Άρης Θεσσαλονίκης δεν έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Κωνσταντίνος Καραγκούνης: «Παράταση οφειλών για πυρόπληκτους πολίτες και επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας»
Δήμος Αγρινίου – Αντιδημαρχίες: Σαράκης και Βραχωρίτης εντός, Κουμπουλής και Καλαντζής εκτός
Μέγαρο Μαξίμου: Σε διάλογο με τη μειοψηφία των Αγροτών – Βελτιώσεις σε ρεύμα και πετρέλαιο