Ο Παναιτωλικός στο πλαίσιο της δικής τους «αναβάθμισης» στη SL1 φαίνεται πως θέλουν τον Σωτήρη Κοντούρη του Παναιτωλικού, όμως διαψεύδουν οποιαδήποτε επαφή.
Όπως ξεκαθαρίζουν οι «Πράσινοι» και αναφέρει το sport-fm.gr δεν έχει γίνει καμία επαφή με τους Αγρινιώτες για τον 20χρονο μέσο, που φέρεται να αποτελεί μήλο της έριδος για τους μεγάλους.
Ο Κοντούρης, ο οποίος έχει αναδειχθεί από τις Ακαδημίες του Παναιτωλικού, μετρά φέτος 9 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ είναι Μέλος των «μικρών» Εθνικών Ομάδων.
Διαβάστε επίσης: UCL – 4η Αγωνιστική League Phase: Πολλές χαμένες ευκαιρίες ο Ολυμπιακός και γκολ στο τέλος από την Αϊντχόφεν!
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Νεκτάριος Φαρμάκης: «4 εκατομμύρια ευρώ μέσω Ε.Σ.Π.Α. για την αντιμετώπιση της παιδικής φτώχειας στη Δυτική Ελλάδα»
Δήμος Ναυπακτίας: Υποβολή δηλώσεων ζημιών από την πυρκαγιά της 13ης Αυγούστου 2026 στη Μακύνεια
Στέφανος Μάνος: «Έφυγε» στα 87 ο πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος, Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών