Ο Π.Α.Ο.Κ. μετά την «απόδραση» από την Τρίπολη, έκανε ένα μικρό χαλάρωμα και σήμερα το απόγευμα φεύγει για Αγρίνιο.
- Από την στιγμή που ο Π.Α.Ο.Κ. κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την πάντα επικίνδυνη Τρίπολη, οι Θεσσαλονικείς ρίχνουν όλο το βάρος στο ματς με τον Παναιτωλικό (22/9, 18:15) και σήμερα πάνε στο Αγρίνιο μετά από ελάχιστη ξεκούραση.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει την κατάσταση του Αντελίνιο Βιεϊρίνια, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού και θα παλέψει για να διαθέσιμος, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι με το μέρος του.
Από την άλλη πλευρά, ο Ίγκι Ίγκασον ανεβάζει στροφές και ετοιμάζεται μετά από αρκετό καιρό να επιστρέψει στη δράση, δίνοντας παράλληλα έξτρα λύσεις στον Ρουμάνο τεχνικό.
sport-fm.gr
Σχετικά Άρθρα
SL1 – Λεβάν Σενγκέλια: Δε συμμετείχε στην προπόνηση του Ο.Φ.Η. ο πρώην του Παναιτωλικού
Euroleague Basketball – Ολυμπιακός: Κέρδισε στο τέλος ενώ έχανε με 13 πόντους απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ!
Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας – Αστέρας Αγρινίου: Εντυπωσιακές οι νέες φανέλες που παρουσίασε το νεοφώτιστο Σωματείο!