SL1 Playouts – Νίκος Παπαδόπουλος: «Λεβαδειακός και Παναιτωλικός έπρεπε να ήταν στο 5-8»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά τη νίκη της ομάδας του στην 1η Αγωνιστική των Playouts της SL1 έδειξε να είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

Πιο αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Η αλήθεια είναι ότι στις λεπτομέρειες χάθηκε και νομίζω ότι κάπως έτσι που πήγαινε σήμερα το παιχνίδι, που μείναμε πίσω στο σκορ, όντας με μία ευκαιρία ο Παναιτωλικός.

Κάπως έτσι συνέβαινε σε όλη τη σεζόν.

Η καλύτερη ομάδα ήταν ο Λεβαδειακό και ήρθε δικαίως η νίκη.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις δύο ομάδες γιατί πραγματικά αποδίδουν καλό Ποδόσφαιρο και στον συνάδελφο τον Γιάννη Πετράκη.

Αδικούμαστε και οι δύο που δεν μπήκαμε στο 5-8.

Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στα πλέι-άουτ και σήμερα με αυτή τη νίκη που είναι στην πρεμιέρα των πλέι άουτ είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε και για την ψυχολογία μας και βαθμολογικά.

Κίνητρο είναι το Ποδόσφαιρο. Να μπαίνεις μέσα στο γήπεδο να το χαίρεσαι, σε ένα ωραίο Γήπεδο, με κόσμο. Είναι σημαντικό να μπαίνεις μέσα να το χαίρεσαι. Αυτό είναι το Ποδόσφαιρο.

Οι παίκτες μας είναι αρκετοί σε νεαρή ηλικία και αυτό είναι κίνητρο για να δείξουν στο ευρύ κοινό ποιοι είναι και που μπορούν να πάνε».

 

Διαβάστε επίσης: Super League 1 Playouts – Παναιτωλικός: Τι κι αν προηγήθηκε; Έχασε με ανατροπή!