Ο Παναιτωλικός στα Playouts της SL1 έγραψε αρνητική ιστορία αφού γνώρισε τη μεγαλύτερη σε έκταση σκορ φετινή ήττα
Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναιτωλικός και γνώρισε τη μεγαλύτερη σε έκταση σκορ φετινή ήττα από τον Βόλο στο Αγρίνιο με 3-0.
Ο Σούντγκρεν με σουτ στο 34’, ο Γκιλ με πλασέ μετά από εκτέλεση πέναλτι του Λάμπρου στο δοκάρι στο 54’+2’ και ο Χουάνπι με ατομική προσπάθεια και σουτ στο 55’, πέτυχαν τα τρία γκολ των φιλοξενούμενων.
Αγωνίστηκαν οι: Τσάβες, Μλάντεν, Παντελάκης (61’ Λαχούντ), Στάγιτς, Μπακάκης (46’ Μαυρίας), Μπουζούκης (λ.τ. 40’ Μπελεβώνης, λ.τ. 46’ Πέρες), Λιάβας, Κοντούρης (69’ Λομόνακο), Αποστολόπουλος, Ρόα, Τεττέη.
Διαβάστε επίσης: SL1 Playouts – Τέλος 1ου Ημιχρόνου: Παναιτωλικός (0-2) Βόλος Ν.Π.Σ.
Πηγή: SL1 Playouts – Παναιτωλικός: Η μεγαλύτερη σε έκταση σκορ φετινή ήττα







Σχετικά Άρθρα
Χρήστος Μπούρας: «Δεν μας έχει απασχολήσει η δημιουργία ούτε Κτηνιατρικού, ούτε άλλου Τμήματος στην Αιτωλοακαρνανία»
Stoiximan SL1 – Γιάννης Αναστασίου: «Αν δε βάζουμε γκολ με τις μεγάλες ομάδες δεν έχεις πολλές ευκαιρίες»
Ο Καιρός (16/03): Ηλιοφάνεια με έντονη συννεφιά στο Αγρίνιο, έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία