Ο Σάββας Παντελίδης μετά τη νίκη του Αστέρα Aktor για την 18η Αγωνιστική της Stoiximan SL1 τόνισε πως «ήταν ένα ματς θέλησης».
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στα κανάλια Novasports:
«Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι το σημερινό ήταν ένα ματς θέλησης.
Δεν έχει να κάνει με τακτική, ποιότητα, έχει να κάνει με θέληση και τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν πολύ από αυτή, ότι εμπιστεύονται το πλάνο και έχουμε κάνει μια ομάδα η οποία προσπαθεί για το καλύτερο.
Σήμερα το ματς το πήραμε από την θέληση μας.
Αυτό που μας απασχολεί είναι το επόμενο παιχνίδι, εκεί εστιάζουμε και παιχνίδι με παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι, έως τώρα το καταφέρνουμε, ταπεινά και με σεβασμό, πιστεύω μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα και να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας.»
Διαβάστε επίσης: SL1 – Παναιτωλικός: Έχασε από τον Αστέρα Aktor και… υποχώρησε 8ος!







Σχετικά Άρθρα
Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: Η Αθλητική Ένωση Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στο πλευρό του Νόνι Λίμα
Δήμος Αγρινίου: Την Τετάρτη (30/09) η 10η Τακτική Συνεδρίαση, ανοικτή στο κοινό και με live μετάδοση
Χριστίνα Σταρακά: «Υπό εξέταση τα τρία ακίνητα της Δ.ΥΠ.Α. στο Αγρίνιο για Κοινωνική Κατοικία, αλλά χωρίς χρονοδιάγραμμα»