Τέλος 1ου Ημιχρόνου στην 6η Αγωνιστική της SL1 – Ο Λεβαδειακός κάνει ό,τι θέλει και έχει πετύχει ήδη 4 γκολ ενώ ο Παναιτωλικός παίζει με 10 παίκτες.
Ο Λεβαδειακός του Νίκου Παπαδόπουλου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και «καθάρισε» το παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό ήδη από το πρώτο ημίχρονο.
Με δύο τέρματα του Πεντρόσο και από ένα των Συμελίδη και Παλάσιος, οι Βοιωτοί πήραν ευρεία και δίκαιη νίκη, επιβεβαιώνοντας την ανοδική τους πορεία.
Η αποβολή του Άλεκσιτς στο 34’ για τον Παναιτωλικό δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα για την ομάδα του Αγρινίου, που δεν κατάφερε να αντιδράσει.
Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Λεβαδειακός κάνει άλμα στη βαθμολογία και ανεβαίνει στην 4η θέση με 10 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός παραμένει προτελευταίος, έχοντας μόλις 4 πόντους.
Διαβάστε επίσης: SL1 – 6η Αγωνιστική: Οι ενδεκάδες του αγώνα Λεβαδειακός – Παναιτωλικός
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Δασμός 3 ευρώ στα δέματα από Temu, Shein και AliExpress, οι αντιδράσεις καταναλωτών και οι Κινέζικων πλατφορμών
Αγροτικός Συνεταιρισμός Νεάπολης Αγρινίου: Αναζητά χειριστή κλαρκ ή βοηθό χειριστή κλαρκ
Πρόγραμμα «Ανακαινίζω»: Στόχος να δώσει νέα… ζωή σε περίπου 20 χιλιάδες ακίνητα που είναι κλειστά