Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, έρχεται στο Αγρίνιο την Τετάρτη, 2 Απριλίου 2025 για συμμετοχή σε εκδήλωση με θέμα το Δημογραφικό.
Μαζί της και ο Γιώργος Καλλιακμάνης για την παραβατικότητα των ανήλικων σε μια εκδήλωση των Δικαστικών Υπαλλήλων και των εργαζόμενων Ο.Τ.Α.
Όσα αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφουν οι Πρόεδροι των Συλλόγων Γεράσιμος Μαλούσης και Βαγγέλης Νταραντούμης:
Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου και ο Σύλλογος Εργαζόμενων Ο.Τ.Α. Νομού Αιτωλοακαρνανίας σας προσκαλούν στην από κοινού εκδήλωσή τους, που διοργανώνουν την Τετάρτη, 2 Απριλίου 2025 και ώρα 19:00 μ.μ. στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης-Αγρίνιο).
Η εκδήλωση θα έχει ως θέμα Δημογραφικό, Οικογένεια & Παραβατικότητα Ανήλικων με ομιλητές την Υπουργό κα. Σοφία Ζαχαράκηκαι τον κο. Γιώργο Καλλιακμάνη.
Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας και του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.
Διαβάστε επίσης: Νέα Υόρκη: Ο Νεκτάριος Φαρμάκης για τον Κωστή Παλαμά και τη «Γη της Φλόγας»
Σχετικά Άρθρα
Super League K19 – Παναιτωλικός: Έχασε στη Λαμία
Κώστας Πιστιόλας: «Δε θα γίνουμε κομπάρσοι σε μια άθλιας σκηνοθεσίας φαρσοκωμωδία»
Αγρίνιο: Δείτε live την 3η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου