ΥΛΙΚΑ
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
- 40 γρ. πράσο, σε μικρά καρέ
- 50 γρ. σελινόριζα, καθαρισμένη, σε μικρά καρέ
- 90 γρ. καρότο, σε μικρά καρέ
- 5 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 κιλό ζωμός κοτόπουλου
- 40 γρ. κολοκύθι, σε πλάγιες φέτες
- 20 γρ. σπανάκι, λεπτοκομμένο σιφονάντ
- 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- θυμάρι, ψιλοκομμένο
- μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- αλάτι
Για τη μπρουσκέτα
- 4 φέτες ψωμί, λεπτοκομμένες
- 100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 40 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 10 γρ. σκόρδο
- 10 γρ. ελαιόλαδο
Σχετικά Άρθρα
«La Promesa: Η Υπόσχεση»: Δευτέρα του Πάσχα στο Open Beyond ξεκινά ο 2ος κύκλος!
Ο Πατρινός Νίκος Οικονομόπουλος: «Μεγάλη Πέμπτη Η αγάπη Του δε μιλά – σταυρώνεται»
Σάκης Ρουβάς: Τιμά το έθιμο της Μεγάλης Πέμπτης βάφοντας τα πασχαλινά αυγά με φυσικά υλικά