ΥΛΙΚΑ
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
- 40 γρ. πράσο, σε μικρά καρέ
- 50 γρ. σελινόριζα, καθαρισμένη, σε μικρά καρέ
- 90 γρ. καρότο, σε μικρά καρέ
- 5 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 κιλό ζωμός κοτόπουλου
- 40 γρ. κολοκύθι, σε πλάγιες φέτες
- 20 γρ. σπανάκι, λεπτοκομμένο σιφονάντ
- 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- θυμάρι, ψιλοκομμένο
- μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- αλάτι
Για τη μπρουσκέτα
- 4 φέτες ψωμί, λεπτοκομμένες
- 100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 40 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 10 γρ. σκόρδο
- 10 γρ. ελαιόλαδο
Σχετικά Άρθρα
Ο Φάνης Τσιάμης στον Antenna Star 103.5: «Όλο το Αγρίνιο σε ρυθμούς Κρήτης και Τζιάς» (Ηχητικό)
Όλοι στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου για το 5ο Τουρνουά Μπάσκετ «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» (Ηχητικό)
Ο Δημοσθένης Ταμπακέλης στον Antenna Star 103.5 για τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ (Ηχητικό)