Σούπα λαχανικών και φουρνιστή μπρουσκέτα με τυριά

ΥΛΙΚΑ

Για τη σούπα

  • 40 γρ. ελαιόλαδο
  • 50 γρ. κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 40 γρ. πράσο, σε μικρά καρέ
  • 50 γρ. σελινόριζα, καθαρισμένη, σε μικρά καρέ
  • 90 γρ. καρότο, σε μικρά καρέ
  • 5 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1 κιλό ζωμός κοτόπουλου
  • 40 γρ. κολοκύθι, σε πλάγιες φέτες
  • 20 γρ. σπανάκι, λεπτοκομμένο σιφονάντ
  • 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • θυμάρι, ψιλοκομμένο
  • μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • αλάτι

Για τη μπρουσκέτα

  • 4 φέτες ψωμί, λεπτοκομμένες
  • 100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
  • 40 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • 10 γρ. σκόρδο
  • 10 γρ. ελαιόλαδο