Ο Δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας, με ανάρτησή του στα Social Media αναφέρθηκε σε τηλεφωνικές απάτες και επιτήδειους που παρουσιάζονται ως… Υπάλληλοι της Δ.Ε.Η.
Όπως αναφέρει, άτομα που επιχειρούν να εξαπατήσουν πολίτες εμφανίζονται ως υπάλληλοι της Δ.Ε.Η., ενώ σχετικό περιστατικό καταγράφηκε μόλις τώρα στην Κοινότητα Αβαρίκου, αλλά και εντός του Θέρμου.
Ο Δήμαρχος καλεί τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην δίνουν προσωπικά ή οικονομικά στοιχεία σε αγνώστους που επικοινωνούν μαζί τους με τέτοιο πρόσχημα.
Για το περιστατικό έχει ήδη ειδοποιηθεί η Αστυνομία.
Η ανακοίνωση του Σπύρου Κωνσταντάρα:
«Επείγουσα ανακοίνωση
Εφιστούμε την προσοχή σε όλες και όλους αφού αυτή την στιγμή επιχειρούνται τηλεφωνικές απάτες στην περιοχή του δήμου ΘΕΡΜΟΥ .
Ήδη σην κοινότητα Αβαρίκου μόλις τώρα και εντός του Θερμου παρουσιάστηκαν ως… Υπάλληλοι της ΔΕΗ.
Έχει ήδη ειδοποιηθεί η Αστυνομία!».
Διαβάστε επίσης: «Φως στην Αόρατη Βία»: Συνεργασία των Δήμων Αγρινίου και Θέρμου για την πρόληψη της βίας κατά των γυναικών
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Αμφιλοχία: Σοκαριστικό τροχαίο για οικογένεια από το Αγρίνιο, σώθηκε από θαύμα!
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Η εκδίκηση ήταν… γλυκιά! Οπόκου, 0-2 στη Λιβαδειά και μόνος στην κορυφή!
Stoiximan SL1 – Ηλίας Χαραλάμπους: «Ο Παναιτωλικός στην πρώτη ευκαιρία σκόραρε»