Στο ΣΚΑΪ μίλησε πριν λίγο ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος δήλωσε οτι το σωματείο, έχει δεχθεί επιπρόσθετες καταγγελίες και γι αυτό θα κατατεθεί νέος φάκελος.
«Κάθε μέρα δεχόμαστε» είπε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε πως οι καταγγελίες δεν αφορούν απαραίτητα βιασμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις αλλά εν γένει κακοποιητικές συμπεριφορές στο πλαίσιο του εργασιακού βίου στο θέατρο.
«Δεν λειτουργούμε με θυμικό, δεν λειτουργούμε με εκδίκηση λειτουργούμε με μόνο γνώμονα τους νόμους και την δικαιοσύνη, τίποτε άλλο» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «εφόσον η Δικαιοσύνη ζητάει την συνδρομή μας και αφού έχουμε ένα πειθαρχικό συμβούλιο που δέχεται καταγγελίες, είμαστε υποχρεωμένοι να παραδίδουμε τους φακέλους που είναι για κακοποιήσεις».
Κλείνοντας ανέφερε πως το σωματείο έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη γι αυτό και θα περιμένουν με σύνεση και καρτερία να δούν πως θα εξελιχθούν οι καταστάσεις.
dikaiologitika.gr







Σχετικά Άρθρα
Γωγώ Μαστροκώστα: Η γυναίκα που την έφερε στον κόσμο αναφώνησε «καλώς το αστέρι μου, καλώς το λουλούδι μου»
Αγρίνιο – Νίκη Φλώρου στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ο.Ξ.: «Η περιοχή μας διαθέτει μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα»
Γιώργος Μυλωνάκης: Επέστρεψε από τη Γερμανία και συνεχίζει τη θεραπεία σε ελληνικό κέντρο αποκατάστασης