Στ. Μπαλάσκας στον Antenna Star: «Μια νέα αρχαία τραγωδία με την υπόθεση της Πάτρας» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Μαζί» του Παρασκευά Μάζη φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 4 Απριλίου 2022 ο Αγρινιώτης Συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

  • «Είχαμε πάρα πολύ σοβαρές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Είναι κάτι πρωτοφανές. Πιστεύω πως και παγκόσμια έχει προκαλέσει αίσθηση όλη αυτή η διαπλοκή και η μηχανορραφία, όλες αυτές οι αντικρουόμενες απόψεις και το βασικότερο από όλα ο θάνατος τριών νέων παιδιών», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Μπαλάσκα για την είδηση που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου αφού πριν αναφέρθηκε στη γενέτειρά του και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι πραγματικά συνταρακτικό αλλά και εμείς έχουμε κάνει μία υπέροχη δουλειά, την οποία συνεχίζουμε και την κάνουμε. Έχουμε νέα στοιχεία στη διάθεσή μας τα οποία θα βγουν στην επιφάνεια τη στιγμή που πρέπει. Τα στοιχεία τα δικά μας πρέπει να είναι σε μία πορεία αξιοποιήσεως, για να μπορούμε να φτάνουμε πάντα στο τελικό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα δικαιώνει τη δουλειά μας, τη κοινή γνώση και τη δικαιοσύνη η οποία αποφαίνεται για την ενοχή, για αυτό λέμε πως η Ρούλα είναι φερόμενη σαν δράστης. Δεν έχει προσαφτεί ακόμη κατηγορία στη Ρούλα».

Για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς ερευνούν τα πάντα μετά από σχετική εντολή που τους δόθηκε από την Εισαγγελία Πατρών. Απομένει φυσικά να φανεί τι έχει συμβεί και με τα άλλα δύο παιδιά.

Ήταν ξεκάθαρος πως έχει συναντήσει πιο σκληρά εγκλήματα, πολύ πιο σκληρά αλλά τόσο ραδιούργα, περίεργα και πολύπλοκα είναι η πρώτη φορά και το έχει ακούσει και από έγκριτους Δημοσιογράφους όπως ο Πάνος Σόμπολος.

Τέλος, πιστεύει πως δεν θα τελειώσει τόσο εύκολα αυτή η υπόθεση, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει τίποτα από τα όσα ακούστηκαν από τη μητέρα της Ρούλας για άσχημη συμπεριφορά ή επίθεση από συναδέλφους.

Ακούστε, όλη, τη συνέντευξη του κ. Σταύρου Μπαλάσκα στον Antenna Star 103.5: