Με μεγάλη ικανοποίηση είδαμε στην “Διαύγεια” την δημοσίευση της απόφασης που υπέγραψε η Υπουργός Πολιτισμού κα. Λίνα Μενδώνη για την συγκρότηση της ομάδας εργασίας που θα αναλάβει την σύνταξη του φακέλου της υποψηφιότητας του Αρχαιολογικού Χώρου της Νικόπολης στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.
- Επίσης στην ίδια απόφαση ορίζεται ως ημερομηνία πρώτης συνεδρίασης της Επιτροπής το α’ 15ήμερο μηνός Νοεμβρίου 2021.
Πρέπει να επισημάνουμε ότι η συνεργασία της κας Υπουργού κατά την πρόσφατη επίσκεψη της στην Πρέβεζα με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου, υπήρξε εποικοδομητική αλλά και αποτελεσματική.
Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια αγώνων αρχίζει να φαίνεται φως στο βάθος του τούνελ.
Ας ελπίσουμε όμως πως από εδώ και πέρα οι εργασίες θα προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που είναι η ένταξη της Νικόπολης, για το καλό του τόπου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.







Σχετικά Άρθρα
100 Χρόνια Παναιτωλικός: Ο Αγρινιώτης ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ
Papatanice: Ο 25χρονος από το Αγρίνιο «κρύβεται» πίσω από την επιτυχία του «Ferto»!
Eurovision 2026 – Akylas: «Στη Βιέννη θα είμαι με τον Νεοχωρίτη Φωκά Ευαγγελινό και θα έχω χειλόφωνο»