Σταθερά μειωμένα παραμένουν τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού στον Δήμο Αγρινίου ενώ αμετάβλητο είναι το τέλος Ακίνητης Περιουσίας και ο Συντελεστής Δημοτικού Φόρου.
- Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου συνεχίζονται οι απαλλαγές από τα δημοτικά τέλη εξαντλώντας κάθε περιθώριο, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου:
«Επιλέξαμε σε μια δύσκολη συγκυρία να διατηρήσουμε σταθερά μειωμένα τα δημοτικά τέλη παραβλέποντας την εισήγηση της Οικονομικής Υπηρεσίας για αύξηση της τάξης του 5%. Δεν ήταν μια απλή απόφαση. Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε να υλοποιούμε μέτρα ανακούφισης των ευάλωτων συμπολιτών μας και να μην επιβαρύνουμε τους Δημότες μας».







Σχετικά Άρθρα
«ΑΜΦΙΓΑΛ»: Θέση εργασίας για έμπειρο Μηχανικό – Τεχνικό Αυτοματισμού
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα 8 μέτρα για ενοίκια, καύσιμα και την αύξηση στους χαμηλοσυνταξιούχους
Stoiximan SL1 – Θύρα 6 – Warriors est.1981: «Ως εδώ! Δεν πιστεύουμε σε συμπτώσεις, αλλάξτε την εικόνα σας»