Δύο αδέρφια, φοιτητές σε πανεπιστημιακές σχολές της Θεσσαλονίκης, με καταγωγή από τη Στράτο Αγρινίου, τραυματίστηκαν κατά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.
- Τα δύο αδέρφια 21 και 19 χρόνων αντίστοιχα, τα οποία επέβαιναν στο τρίτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας, τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, εκτός κινδύνου.
Τα δύο παιδιά διαμένουν στην Αθήνα με την οικογένεια τους τα τελευταία χρόνια και σπουδάζουν σε Πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης. Στη Νομική η 21χρονη και στο Βιολογικό ο 19χρονος αδελφός της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος φέρει τραύματα απο γυαλιά, καθώς κατάφερε να σπάσει τα τζάμια του βαγονιού και να βγάλει την αδελφή του και άλλους επιβάτες.
Οι γονείς των δύο παιδιών μετέβησαν στη Λάρισα για να βρεθούν στο πλευρό των παιδιών τους.







Σχετικά Άρθρα
Χριστίνα Σταρακά: «Προαναγγέλλουν Εκτροπή του Αχελώου πριν αποφανθεί το ΣτΕ – Δε θα περάσει»
Χρήστος Κωστακόπουλος: «Η Εκτροπή του Αχελώου δε θα γίνει εις βάρος της Αιτωλοακαρνανίας»
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Πρόστιμο 1.000 ευρώ για το παιχνίδι εορτασμού των 100 με αντίπαλο την Κηφισιά