Στην Α2 ο Α.Ο. Αγρινίου: Συνεχίζει με Διαμαντάκο – Προχωρά ο σχεδιασμός

Το ενδιαφέρον των φιλάθλων του Αγρινίου αλλά και των γύρω περιοχών δεν περιορίζεται μόνο στον Παναιτωλικό. Ο κόσμος από την πρώτη κιόλας στιγμή έχει… αγκαλιάσει και με το παραπάνω την προσπάθεια ετών στην ομάδα του Α.Ο. Αγρινίου στο Μπάσκετ και καθημερινά αναζητά νέα της ομάδας.

  • Οι ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr) επικοινώνησαν με τον κόουτς Διαμαντάκο όπου και τους διαβεβαίωσε τόσο για τη δική του παρουσία στον πάγκο της ομάδας, όσο και για τη συμμετοχή της στην Α2 Μπάσκετ Ανδρών και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022.

Στην παρούσα φάση δεν επιθυμεί να πει κάτι παραπάνω πέραν ότι ήδη γίνεται μία ουσιαστική προσπάθεια για τη δημιουργία ομάδας ικανής να έχει ρόλο πρωταγωνιστή και όχι απλά κομπάρσου. 

Ας μην ξεχνάμε ότι λόγω της παύσης των Πρωταθλημάτων ο Α.Ο. Αγρινίου ολοκλήρωσε τη περσινή σεζόν αρκετά πρόωρα περί τα τέλη του Οκτώβρη. Για το 2021 δεν έχει δώσει κάποιο επίσημο ματς και τώρα σιγά-σιγά περνά στην επόμενη μέρα.

Το προσεχές χρονικό διάστημα δεν αποκλείεται να έχουμε ένα μπαράζ ανακοινώσεων για παίχτες οι οποίοι θα έρθουν ώστε να στελεχωθεί το αγωνιστικό τμήμα του Συλλόγου.


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

«Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr)