Το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 12, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αγρινίου συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στον Γιώργο Παππά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.
- Ο εκλιπών ήταν συνταξιούχος καθηγητής, παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού καθώς και Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αγρινίου.
Η σορός του θα βρίσκεται μισή ώρα νωρίτερα στην εκκλησία. Τη σορό θα συνοδεύουν η σύζυγος, τα τέκνα, οι αδελφές, η εγγονή, λοιποί συγγενείς και φίλοι.
Η προσέλευση στον Ιερό Ναό θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες για τον κορωνοϊό. Η Ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Αγρινίου.







Σχετικά Άρθρα
Αμφιλοχία: Σοκαριστικό τροχαίο για οικογένεια από το Αγρίνιο, σώθηκε από θαύμα!
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Η εκδίκηση ήταν… γλυκιά! Οπόκου, 0-2 στη Λιβαδειά και μόνος στην κορυφή!
Stoiximan SL1 – Ηλίας Χαραλάμπους: «Ο Παναιτωλικός στην πρώτη ευκαιρία σκόραρε»