Πρόκειται να μεταφερθεί σε ΜΑΦ ή ΜΕΘ- H κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες – Δεν έχει εμβολιαστεί.
- Στην Αθήνα για να νοσηλευτεί σε κλινική Covid του Ευαγγελισμού μεταφέρεται ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου στο Άγιον Όρος, Εφραίμ, ο οποίος προ ημερών βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες. Η Διοίκηση του Αγίου Όρους ζήτησε την επείγουσα μεταφορά του με ελικόπτερο στην πρωτεύουσα, ώστε να εισαχθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και να νοσηλευτεί σε ΜΑΦ ή ΜΕΘ, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.
Ο Εφραίμ δεν είχε εμβολιαστεί κατά της Covid.
protothema.gr







Σχετικά Άρθρα
Φώτης Καρκαλής: Πατέρας δύο παιδιών ο Αγρινιώτης που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο
Ο Καιρός (03/03): Αραιή συννεφιά στο Αγρίνιο, έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Stoiximan SL1 – Τέλος 1ου Ημιχρόνου: Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε καλά αλλά δέχθηκε γκολ λίγο πριν το φινάλε