Μέλος της Επιτροπής «Ιερά Πόλις Μεσολογγίου Επανάσταση Αυτοθυσία» είναι πλέον ο διακεκριμένος Μεσολογγίτης της διασποράς, Κώστας Καρκανιάς.
- Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος αναφέρει σχετικά:
«Καλωσορίζω τον Κώστα Καρκανιά στην Επιτροπή «Ιερά Πόλις Μεσολογγίου Επανάσταση Αυτοθυσία» και εύχομαι καλή συνεργασία προς όφελος της πόλης και του Δήμου μας. Ο κ. Καρκανιάς, είναι άνθρωπος εγνωσμένου κύρους και αξίας με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του. Μας ενώνει το πάθος για το Μεσολόγγι και το όραμα να το καταστήσουμε παγκόσμιο φάρο ελευθερίας και αυτοθυσίας.
Μαζί με τα άλλα αξιόλογα μέλη της Επιτροπής συνεχίζουμε την προσπάθεια για να παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα εορτασμών για το 2021 αντάξιο της τεράστιας προσφοράς του Μεσολογγίου στην Ελληνική Επανάσταση και την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Είμαι σίγουρος ότι με την συμβολή του φίλου Κώστα Καρκανιά, αλλά και με την ενεργοποίηση όλης της κοινωνίας μας, ο Δήμος μας θα ανταποκριθεί επάξια».







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: «Μαγικά Φίλτρα 2», από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «Ελληνίς»
«Μουσικά Πρωινά»: Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου ανοίγει την… αγκαλιά της στα Σχολεία!
Η Άννα Βίσση από τη συναυλία στο Ο.Α.Κ.Α.: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης γεννήθηκε για να ξεχωρίσει…»