Στον δρόμο για τη Stoiximan SL1 2026-2027 ο Παναιτωλικός έχασε με 1-0 στη Λιβαδειά από τον Λεβαδειακό στο 4ο φιλικό προετοιμασίας λίγες ημέρες πριν τις επίσημες υποχρεώσεις.
Συνεχίζοντας την προετοιμασία του ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που ακολουθούν, ο Παναιτωλικός έδωσε απόψε φιλικό αγώνα με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας και γνώρισε την ήττα με 1-0.
Η ομάδα ήταν πειθαρχημένη και ακολούθησε το πλάνο της, παρουσιάζοντας θετικό πρόσημο στην απόδοσή της.
Οι περιορισμένες επιλογές και η κούραση έφεραν λάθη στο τέλος και έτσι στο 84’ από σέντρα του Τσάρα ο Οζέγκοβιτς με κοντινό πλασέ σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.
Αγωνίστηκαν οι: Κουτσερένκο, Μαυρίας (77’ Γερνάς), Γκράναθ (60’ Προδρομίτης), Όλσον (73’ Στάγιτς), Μανρίκε (73’ Αποστολόπουλος), Νικολάου, Μπάσι (73’ Γκοτζάι), Σατσιάς, Μπρέγκου, Εστεμπάν (60’ Σμυρλής), Αλμπάνης.
Διαβάστε επίσης: Β’ Εθνική Γυναικών – Παναιτωλικός: Αποχώρησε η Στέλλα Ντζάνη, συγκινητικό το «αντίο»
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου: 75 νέες οργανικές θέσεις στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου: Live η 10η Τακτική Συνεδρίαση
Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: Η Αθλητική Ένωση Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στο πλευρό του Νόνι Λίμα