Στην 22η Αγωνιστική της Stoiximan SL1 ο Παναιτωλικός προσπάθησε κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά ηττήθηκε με 2-0, παράπονα από τους Αγρινιώτες για τον Ζαμπαλά.
Το γκολ με το οποίο «κλείδωσε» τη νίκη ο Ολυμπιακός ήρθε στο 89ο λεπτό της συνάντησης με σκόρερ τον Γιαζίτσι που συνεργάστηκε με τον Νασιμέντο.
Λίγο πριν ο Ολυμπιακός είχε κι άλλη ευκαιρία ενώ στο 86ο λεπτό τη δική του μεγάλη στιγμή είχε και ο Παναιτωλικός με σουτ του Σμυρλή αλλά τον Τζολάκη να αποκρούει.
Διαβάστε επίσης: Stoiximan SL1 – Τέλος 1ου Ημιχρόνου: Ο Παναιτωλικός πίσω στο σκορ μετά από γκολ του Πιρόλα
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Πρόστιμο 1.000 ευρώ για το παιχνίδι εορτασμού των 100 με αντίπαλο την Κηφισιά
Α2 Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. – Παναιτωλικός: Κέρδισε τον Λέοντα Ι.Π. Μεσολογγίου και πάει για… Τελικό στο Μεσολόγγι!
Δήμος Αγρινίου: «Επαναλαμβανόμενη φθορά στο επιδαπέδιο σιντριβάνι – Θα αποδοθούν ευθύνες»