Στόλισαν το «Δέντρο των Ευχών» στο Δημοτικό Σχολείο Δοκιμίου (Photos)

Με την ψυχή τους, διασκέδασαν οι μικροί μαθητές του σχολείου χθες. Σε μια γιορτή που τα είχε όλα. Το προαύλιο γέμισε από χαρούμενες φωνές και φατσούλες, αφού τα παιδιά έψαλαν και έπαιξαν τα κάλαντα με τα τρίγωνα που τους κάναμε δώρο, τραγούδησαν το «Ρούντολφ το Ελαφάκι».

  • Στόλισαν το «Δέντρο των Ευχών» για πέμπτη συνεχή χρονιά, γράφοντας τις ευχές τους στα ξύλινα στολίδια που τους δώσαμε και με καμάρι τα κρέμασαν στο έλατο.

Πήραν το μικρόφωνο και με αυτή τους την αγνή ψυχή γεμάτη αγάπη μας ευχήθηκαν «Καλά Χριστούγεννα».

Την παράσταση όμως έκλεψε ο καταπληκτικός Covid Άγιος Βασίλης. Σε διάλογο που είχε με τον Διευθυντή του Σχολείου σκόρπισε πολύ γέλιο και χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Μοίρασε γλυκίσματα σε όλα τα παιδιά, χόρεψε, τραγούδησε ώσπου κάποια στιγμή άρχισε να κουράζεται, ευτυχώς όμως του δώσαμε να φάει έναν κουραμπιέ και ένα μελομακάρονο Ho Ho Ho και έτσι βρήκε πάλι τις δυνάμεις του να συνεχίσει.

Και με όλα αυτά φτάσαμε στο μεσημέρι όπου τους μικρούς μαθητές μας τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Ένα ποδήλατο. Ένα ποδήλατο αξίας άνω των 200€ προσφορά του Συλλόγου, όπου κληρώθηκε και κερδήθηκε από ένα τυχερό παιδί!

Χαρούμενη λοιπόν η σημερινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας η οποία ζέστανε τις καρδιές όλων.

Το Δ. Σ του Συλλόγου ευχαριστεί εγκάρδια το Διευθυντή και το διδακτικό προσωπικό για την άριστη συνεργασία που είχαμε και αυτή την φορά! Τον Πρόεδρο της κοινότητας για την αμέριστη βοήθειά του σε ότι χρειαστεί.

«Ευχόμαστε σε όλους, καλές γιορτές με υγεία, αγάπη στις καρδιές μας και σούπερ υπέροχες, ευτυχισμένες στιγμές με τα παιδιά μας! Χρόνια Πολλά και του χρόνου!», καταλήγει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων Δοκιμίου.