Στον Antenna Star ο Αχ. Κοντοπάνος: «Ραντεβού για τους 65 και άνω χωρίς επάρκεια εμβολίων δε γίνεται» (Ηχητικό)

Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τριχωνίδος κ. Αχιλλέας Κοντοπάνος μίλησε στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου στον Antenna Star 1o3.5 για το πολύ σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια για τους άνω των 65 ετών. 

  • Ο κ. Κοντοπάνος θέλησε να ενημερώσει τους πολίτες που επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού εμβολιασμού για τον Covid ότι, ενώ η διαδικτυακή πλατφόρμα Emvolio.gov.gr έχει ανοίξει και λειτουργεί κανονικά, εμβόλια για τους άνω των 65 (εμβόλιο Pfizer) δεν υπάρχουν διαθέσιμα τόσο στο Γ. Νοσοκομείο Αγρινίου όσο και στο Κ.Υ. Αγρινίου (πρώην ιατρεία Ι.Κ.Α.).

«Είναι αδύνατο να προχωρήσει η διαδικασία και να γίνει προγραμματισμός νέων ραντεβού αφού αυτό προϋποθέτει επάρκεια εμβολίων στα εμβολιαστικά κέντρα.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όπως μην προσέρχεστε άσκοπα στα φαρμακεία. Μπορείτε να ενημερώσετε τον φαρμακοποιό σας για την επιθυμία εμβολιασμού σας και αυτός να σας ειδοποιήσει όταν γίνουν διαθέσιμες νέες ημερομηνίες εμβολιασμού» σχολίασε στην ίδια συνέντευξη ο κ. Κοντοπάνος.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Κοντοπάνου στον Antenna Star 103.5: