Με 7 απουσίες ο Ο.Φ.Η. στο Αγρίνιο για την 19η Αγωνιστική της Super League 1 έχοντας μαζί του πρώην του Παναιτωλικού αλλά και τον Φούντα
Η τελευταία προπόνηση έγινε το πρωί του Σαββάτου (18/1) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.
Ο Milan Rastavac συμπεριέλαβε στην 20μελή αποστολή τους:
Χριστογεώργο, Naumov, Μαρινάκη, Gonzalez, Abanda, Σημαντηράκη, Χατζηθεοδωρίδη, Silva, Bressan, Λαμπρόπουλο, Καραχάλιο, Αποστολάκη, Bakic, Κουτεντάκη, Neira, Φούντα, Shengelia, Nuss, Θεοδοσουλάκη και Φανουράκη.
Ο Eddie Salcedo αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να αποκλειστεί από την αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.
Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος λόγω κίτρινων καρτών, Andrew Jung, οι τραυματίες, Γιάννης Χριστόπουλος, Adrian Riera και Filip Bainovic και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Μάνουελ Καλαφάτης.
Διαβάστε επίσης: Θύρα 6: «Κάτι παραπάνω από επιτακτική η νίκη απέναντι στον Ο.Φ.Η.»
Πηγή: Super League 1: Με 7 απουσίες έρχεται στο Αγρίνιο ο Ο.Φ.Η.
Σχετικά Άρθρα
SL1 – Παναιτωλικός: Οι νέες φανέλες παρουσιάζονται στην Πλατεία του Γηπέδου την Τρίτη, 8 Ιουλίου
Μάκης Γκαγκάτσης: «Θρίαμβος και έμπνευση η κατάκτηση του UEFA Euro 2004 από την Εθνική»
Μεσολόγγι – «Navy Week Run»: Στις 20:00 και όχι στις 19:00 η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου