Σε ό,τι αφορά τη Super League 1 ο Παναιτωλικός φαίνεται πως στο τέλος της σεζόν θα έχει άλλον ιδιοκτήτη με βάση τα όσα ειπώθηκαν στο Open.
Στη διάρκεια της αθλητικής εκπομπής «11 αυτοί 11 εμείς» ο ρεπόρτερ Σάββας Λιβάνιος ανέφερε τα εξής:
«Από συζητήσεις που έγιναν με εκπροσώπους της εταιρείας που θα αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα τα επόμενα τέσσερα χρόνια από εννιά Π.Α.Ε. -σε πρώτη φάση- προέκυψε ότι μία από τις εννιά ομάδες έχει πουληθεί.
Επικοινώνησαν με τον Μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε, τους είπε ευχαρίστως να στείλω έναν άνθρωπό μου αλλά να ξέρετε ότι στο τέλος του Πρωταθλήματος θα είναι άλλος ο ιδιοκτήτης.
Η ομάδα αυτή έκλεισε συμφωνία, θα πάει στην συγκεκριμένη εταιρεία».
Και αμέσως μετά ο Ευάγγελος Μίχος ρώτησε «Σάββα, γι’ αυτό δεν ευχαρίστησε η συγκεκριμένη Π.Α.Ε.» με τον Σάββα Λιβάνιο να απαντά «έβαλες τρίποντο».
Διαβάστε επίσης: Β’ Εθνική Γυναικών: Ο Παναιτωλικός κέρδισε με 16-0 πριν τον «τελικό» με τον Βόλο 2004!
Πηγή: Super League 1 – Παναιτωλικός: Άλλος ο ιδιοκτήτης στο τέλος του Πρωταθλήματος;
Σχετικά Άρθρα
Κυριακή Γρίβα: «Καταπέλτης» η Εισαγγελέας – Ζήτησε την ενοχή του 40χρονου για τη δολοφονία της Αγρινιώτισσας
Πάτρα: Στο Τορίνο ο 15χρονος που νοσηλεύεται διασωληνωμένος με θερμοπληξία
Ιωάννης Γκιάφης για την Αγία Παρασκευή: Μια πνευματική «ριζοτόμος» της Εκκλησίας μας μέσα στην άγονη εποχή μας