Super League Κ15 και το Σαββατοκύριακο έπαιξε στο Emileon ο Παναιτωλικός κόντρα στον Ολυμπιακό και παρά την προσπάθεια ηττήθηκε με 1-4.
Η Ομάδα Κ15 του Παναιτωλικού ήταν η μόνη που αγωνίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο για το Πρωτάθλημα Υποδομής της Super League.
Υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό και γνώρισε την ήττα με 4-1.
Το μοναδικό τέρμα σημείωσε στο 65’ ο Μέντζας με κεφαλιά μειώνοντας σε 2-1.
Αγωνίστηκαν οι: Μακρής, Τσιαβίδης, Γαλιάτσος (69’ Οικονομίδης), Μέντζας, Μυλωνάς, Τσούκης, Δελαντώνης (40’ Μέγας), Πετρονικολός (50’ Κάκος), Παναγιωτόπουλος (58’ Στασινός), Τσάκος (58’ Γκοτζάι), Μπαλάφας.
Διαβάστε επίσης: Stoiximan SL1 – Γιάννης Αναστασίου: «Σήμερα παίξαμε ομαδικά, με θέληση και πειθαρχία»
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Χριστίνα Σταρακά για Πανελλαδικές Εξετάσεις: «Να μπείτε στις αίθουσες με καθαρό μυαλό και πίστη στον εαυτό σας»
Σπ. Διαμαντόπουλος για Πανελλαδικές: «Κι αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα που ονειρευτήκατε μη σταματήσετε να ονειρεύεστε»
Δημήτρης Τραπεζιώτης για Πανελλαδικές Εξετάσεις: «Καμία εξέταση δεν μπορεί και δεν πρέπει να αξίζει περισσότερο…»