Για τη Super League K19 ο Παναιτωλικός αναδείχθηκε το Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2026 ισόπαλος 0-0 στο Ηράκλειο με τον Ο.Φ.Η.
Η ομάδα του Αγρινίου ήταν καλύτερη και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς είχε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, κυρίως στο β’ ημίχρονο.
Ο τερματοφύλακας των Γηπεδούχων είπε όχι σε σουτ των Αλμπάνη (62’), Σταμάτη (69’ και 77’), Καρκαμάνη (73’), Κακιώνη (83’), ενώ ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε ο Γερνάς (73’).
Αγωνίστηκαν οι: Σπούδας, Μεγγίδης, Παυλίδης, Λαζαρίδης, Καρκαμάνης, Σταμάτης, Γερνάς (89’ Ρούσης), Φερεκίδης (75’ Θανασιός), Αλμπάνης, (89’ Τοζίδης), Βασιλείου (89’ Ξανθόπουλος), Γκορόγιας (63’ Κακιώνης).
Την Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2026 Παναιτωλικός και Ο.Φ.Η. θα αγωνιστούν στο Emileon.
Οι Ομάδες Κ15 στις 10:30 και οι Ομάδες Κ17 στις 12:45
Διαβάστε επίσης: Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ανατροπή στην υπόθεση Πόλιτικ και η επιστροφή του Ρόσα!
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Χριστίνα Σταρακά για Πανελλαδικές Εξετάσεις: «Να μπείτε στις αίθουσες με καθαρό μυαλό και πίστη στον εαυτό σας»
Σπ. Διαμαντόπουλος για Πανελλαδικές: «Κι αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα που ονειρευτήκατε μη σταματήσετε να ονειρεύεστε»
Δημήτρης Τραπεζιώτης για Πανελλαδικές Εξετάσεις: «Καμία εξέταση δεν μπορεί και δεν πρέπει να αξίζει περισσότερο…»