ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: «Το Τμήμα της Αιμοδοσίας χρειάζεται άμεση ενίσχυση»

«Με έκπληξη ακούσαμε σε πρόσφατη δήλωση του τον διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου και τον διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. να μιλούν για «απογείωση» του Νοσοκομείου Αγρινίου.

  • Πριν την «απογείωση» καλό θα ήταν να δουν πως θα επιλύσουν τα κρίσιμα προβλήματα στελέχωσης που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ίδρυμα. Σε λίγο καιρό δεν θα λειτουργεί η χειρουργική κλινική, το ίδιο και σε ακόμα χειρότερη κατάσταση η μαιευτική.

Το Τμήμα αιμοδοσίας χρειάζεται άμεση ενίσχυση για να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του, την ώρα που η έλλειψη φιαλών αίματος αποτελεί σοβαρό πρόβλημα.

Σε ευχολόγια και κινήσεις εντυπωσιασμού έχουμε όλοι χορτάσει. Στο ευαίσθητο πεδίο της υγείας χρειάζεται δουλειά και λίγα λόγια. Ταυτόχρονα, αν η «απογείωση» έχει να κάνει με τη συζήτηση που γίνεται τελευταία για συγχώνευση των Νοσοκομείων της περιφέρειας καλύτερα να μας λείπει.

Ευχόμαστε όλα αυτά να εντάσσονται σε κάποιο σχεδιασμό που θα βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας των πολιτών και να μην είναι λόγια του «αέρα» γιατί φοβόμαστε ότι μετά την «απογείωση» έρχεται η ανώμαλη προσγείωση».