Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας στο Αγρίνιο υποδέχθηκε το 2025 με τρέξιμο το πρωί της Πρωτοχρονιάς γύρω στις 11
Σε σχετική ανάρτησή αναφέρουν τα εξής:
«Την πρώτη προπόνηση για το 2025 πραγματοποίησε το πρωί 1 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγρινίου στους δρόμους της πόλης μας παρέα με φίλους – Μέλη του Συλλόγου όπως συνηθίζεται κάθε 1η του έτους για το καλό ποδαρικό του έτους….🎅🏻🏃🏼♂️🏃🏻♀️
Ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα να έχετε μια όμορφη και δημιουργική χρονιά με υγεία και πραγματοποίηση των όλων στόχων σας σε δρόμους και βουνά…!!»


Διαβάστε επίσης: Άνοιξε το Δ.Α.Κ. Αγρινίου







Σχετικά Άρθρα
Ο Κώστας Πιστιόλας περί εκβιασμού εργαζόμενης για το ψηφοδέλτιο: «Η συκοφαντία κατέρρευσε και με τον πλέον επίσημο τρόπο»
Χριστίνα Σταρακά: «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μετέφερε στο Ευρωκοινοβούλιο την αγωνία των Κτηνοτρόφων για την Ευλογιά»
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Η απόσταση από τα αστικά κέντρα δεν πρέπει να σημαίνει απόσταση από τις ευκαιρίες»