Συναγερμός έχει σημάνει στο Νοσοκομείου Αγρινίου, καθώς εχθές και σήμερα, εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού σε ασθενείς της Παθολογικής Κλινικής.
- Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών γιατρών Αιτωλοακαρνανίας, κ. Γεράσιμος Αραβανής, στις ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes και Antenna-Star), η διασπορά της νόσου ξεκίνησε από επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου.

Άμεσα ξεκίνησαν τεστ ιχνηλάτησης στους νοσηλευόμενους της Κλινικής, από τα οποία προέκυψαν 6 θετικά δείγματα στον ιό.
Ταυτόχρονα, κινήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, όπως αυτές ορίζονται από τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, με απομόνωση των ασθενών οι οποίοι νοσούν με κορωνοϊό και περαιτέρω έλεγχο.
Μέχρι αυτή τη στιγμή, το μέγεθος της διασποράς του κορωνοϊού στην Παθολογική Κλινική, δεν είναι σαφές, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν σήμερα, αργά το βράδυ της Τρίτης, ενώ εκφράζονται φόβοι για περισσότερα κρούσματα.







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – 21η Αγωνιστική: Οι ενδεκάδες του παιχνιδιού Παναιτωλικός – Αστέρας Aktor
Stoiximan SL1 – Τέλος 1ου Ημιχρόνου: Προηγήθηκε ο Παναιτωλικός, ισοφάρισε ο Αστέρας Aktor
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Κέρδισε τον Αστέρα Aktor μετά από 10 χρόνια και τον… βύθισε!