Θέματα που αφορούν το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου συζητήθηκαν κατά την συνάντηση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου με τον βουλευτή Αιτωλ/νίας και π. Υπουργό Μάριο Σαλμά και τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνα Ζαΐμη.
Ειδικότερα, συζητώντας με τον κ. Σαλμά ο Κώστας Λύρος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ανάγκη παραχώρησης εκτάσεων που σήμερα βρίσκονται εντός του Δήμου αλλά ιδιοκτησιακά ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο.
Η παραχώρηση των κτημάτων αυτών, θα μπορούσε να λειτουργήσει ευεργετικά για το Δήμο, αποκαθιστώντας αρκετές σημερινές δυσλειτουργίες.
Ακολούθως ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Αντιπεριφερειάρχη αρμόδιο για την Επιχειρηματικότητα θέματα τοπικής ανάπτυξης αλλά και ένταξης έργων που θα μπορούσαν να την προωθήσουν μέσω ένταξης σε ευρωπαϊκά προγράμματα.











Σχετικά Άρθρα
Μητρόπολη Αγρινίου: Άνδρας που είχε πιει κινητοποίησε Αστυνομία και ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.
Stoiximan SL1 Play Outs – 8η Αγωνιστική: Ο Παναιτωλικός σώθηκε και μαθηματικά με γκολ στις καθυστερήσεις!
Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου: Σε κλίμα συγκίνησης τίμησε τη μνήμη του πρώην Προέδρου της, Νίκου Γράψα