Συνάντηση Φαρμάκη με τον Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτικής Ελλάδος

Συνάντηση του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτικής Ελλάδος (Σ.Ε.Α.ΔΙ.Δ.Ε.) με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, για τα προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027

  • Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτικής Ελλάδος (Σ.Ε.Α.ΔΙ.Δ.Ε.), συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη. Στη συνάντηση συζητήθηκε τόσο η ένταξη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας, όσο και γενικότερα θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες του κλάδου.

Μεταξύ άλλων συμφωνήθηκαν , αφενός η ένταξη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027 και αφετέρου η στενότερη συνεργασία του Σ.Ε.Α.ΔΙ.Δ.Ε με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με την ανάληψη κοινών δράσεων, για την πληρέστερη ενημέρωση ιδιωτών και επαγγελματιών, για θέματα και οφέλη του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια πρωτοβουλίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Ο.Α.Δ.), για συναντήσεις των Σωματείων, με τους Περιφερειάρχες της χώρας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Α.ΔΙ.Δ.Ε. εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Δημήτριο Κρέτση, τον Αντιπρόεδρο Ζαχαρία Χοχτούλα και την Γενική Γραμματέα Αλεξάνδρα Μπαρδάκη.

Την Π.Ο.Α.Δ εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Σ.Ε.Α.ΔΙ.Δ.Ε. και μέλος του Δ.Σ της Π.Ο.Α.Δ., Κρέτσης Δημήτριος.