Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη πραγματοποίησαν η Πρόεδρος κ. Βίκυ Αγγέλη και Μέλη του Δ.Σ. της Α.Μ.Κ.Ε. «Αγριωνίς Γαία».
- Η αρχική συζήτηση επικεντρώθηκε στα στάδια που οδήγησαν στην τελική νομική μορφή της. Η Α.Μ.Κ.Ε. παρουσίασε το πρώτο τουριστικό ημερολόγιο των περιοχών του Δήμου Αγρινίου καθώς και το πλάνο για τα μελλοντικά σχέδιά τους. Ο κ. Νεκτάριος Φαρμάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ημερολόγιο της Α.Μ.Κ.Ε. χαρακτηρίζοντας το ως πολύ σημαντική δουλειά, ρώτησε για τις περιοχές του Δήμου Αγρινίου που παρουσιάζονται καθώς και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μελλοντικά τους σχέδια.
Παράλληλα ο ίδιος από την πλευρά του παρουσίασε ιδέες και προτάσεις για σχετικά θέματα, ενώ τόνισε ότι θα έχουν την στήριξή του στα επόμενα βήματα τους και οι πόρτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι πάντα ανοιχτές. Σε πολλά υποσχόμενο κλίμα έκλεισε η συνάντηση των μελών του Δ.Σ της Α.Μ.Κ.Ε. με τον Περιφερειάρχη και αναμένονται τα επόμενα βήματα τους.







Σχετικά Άρθρα
ΣΚΑΪ – «Μπλε Ώρες»: Η αποτρόπαια πρόταση του Πέτρου σοκάρει την Ολυμπία
Mega Channel – «Δύο Μαύρα Πουκάμισα»: Το βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου έγινε δραματική σειρά!
ΣΚΑΪ – «Μπλε Ώρες»: Ο Πέτρος προσπαθεί να ενοχοποιήσει την Εύα