Έπειτα από 2 χρόνια με συνθήκες όπου έκαναν απαγορευτική την δραστηριότητα του συνδέσμου αποχαιρετούμε το 2022 δημιουργικά με ένα νέο Σεμινάριο Σύγχρονου Marketing την Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου στις 19:30 στον χώρο του Κτηρίου της πρώην Τράπεζας της Ελλάδος (αίθουσα δημοτικού συμβουλίου) επί της Οδού Αναστασιάδη.
- Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Σύμβουλος Marketing Βασίλης Παππάς ο οποίος θα μας αναπτύξει 8 προτάσεις για να κάνουμε το Marketing της επιχείρησης μας να δουλέψει.
Το σεμινάριο είναι δωρεάν με την χρηματοδότηση του Συνδέσμου Ε.Ν.Α. και απευθύνεται στον επιχειρηματικό κόσμο της Δυτικής Ελλάδας με σκοπό οι επιχειρήσεις να βελτιώσουν τις τακτικές που ακολουθούν για την ανάπτυξή τους.
Για την παρακολούθηση του Σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις οι οποίες θα αποσταλλούν ηλεκτρονικά.

Σύμβουλος Marketing, Epixeirein







Σχετικά Άρθρα
«Κουτσουπιές»: Πρεμιέρα για την καθημερινή κωμωδία της Ε.Ρ.Τ.1 που μας μεταφέρει στο πιο επεισοδιακό Χωριό
Χρήστος Μοίρας: Ο Πενταλοφιώτης Chef άφησε για λίγο την TV και μαγείρεψε στην 3η Αγροτική Έκθεση «AgreAmfi»!
«The Voice of Greece»: Ο APON από τον Αστακό τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη ερμηνεύοντας τα «Κρυφά Μονοπάτια»!