Συνέχεια στις περιοδείες του δίνει ο Συνδυασμός «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», με Επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου Κώστα Πιστιόλα.
- Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, την Παρασκευή (15/09) το απόγευμα, ο Κώστας Πιστιόλας συνοδευόμενος από Υποψήφιους του Συνδυασμού του επισκέφτηκαν τη Δημοτική Ενότητα Μακρυνείας, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πολίτες και να ακούσουν τα προβλήματά τους.
«Συνεχίζουμε κάθε μέρα και πιο δυνατά δίπλα στους πολίτες, που αγκαλιάζουν το μήνυμα για μια τολμηρή αλλαγή στον Δήμο Αγρινίου», ανέφερε σχετικά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Κώστας Πιστιόλας.
Μάλιστα, ο Συνδυασμός «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» δημοσιοποίησε ένα νέο βίντεο από τις μέχρι τώρα περιοδείες, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:














Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Σε ισχύ η διακοπή κυκλοφορίας στην Οδό Καρπενησίου για την ασφαλή εκτέλεση εργασιών
Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου: Περισσότερη άθληση, περισσότερα χαμόγελα στα Σχολεία της περιοχής
Σούλης Μαρκόπουλος: «Έφυγε» σε ηλικία 77 ετών, πενθεί το Ελληνικό Μπάσκετ για την απώλειά του