Συνεχίζει να «οργώνει» την πόλη του Αγρινίου, καθώς και τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας.
- Ειδικότερα, τη Δευτέρα (11/09) το απόγευμα ο Κώστας Πιστιόλας μαζί με Υποψήφιους του Συνδυασμού επισκέφτηκαν τη Δημοτική Ενότητα Παραβόλας και συγκεκριμένα Λαμπίρι, Καλλιθέα, Νερομάννα, Σπαρτιά, Περιστέρι, Παλαιοκαρυά και Παραβόλα, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους, οι οποίοι τούς μετέφεραν τα προβλήματα των περιοχών τους.
Παράλληλα, ο Κώστας Πιστιόλας τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε και στα Καλύβια, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από πολίτες.
Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί, πως πολύ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία της εκδήλωσης εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού και η παρουσίαση των Υποψήφιων, που επρόκειτο να λάβει χώρα την περασμένη Παρασκευή (08/09), ωστόσο αναβλήθηκε λόγω των τραγικών γεγονότων με τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.
















Σχετικά Άρθρα
Basketaki Agrinio: «Στο 4ο All Star Game παίζουμε για τα παιδιά»
Α2 Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε.: Με Χρήστο Κάκο στον πάγκο ο Παναιτωλικός επανήλθε στις νίκες
UCL – 8η Αγωνιστική League Phase: Κέρδισε (και) τον Άγιαξ ο Ολυμπιακός, πέρασε στην ενδιάμεση φάση!