Συνεχίζονται οι έρευνες για την αγνοούμενη στη Γέφυρα της Τέμπλας

Στιγμές αγωνίες ζουν συγγενείς και φίλοι της 51χρονης γυναίκας από την Αλβανία, η οποία έφυγε από το σπίτι της στη Δαφνούλα Ευρυτανίας το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Μαρτίου και αναζητείται στα σύνορα με τον ορεινό Βάλτο.

  • Οι έρευνες των κλιμακίων επικεντρώθηκαν, από χθες Παρασκευή 5 Μαρτίου 2022, στη Γέφυρα της Τέμπλας, όπου εντοπίστηκαν προσωπικά είδη της αγνοούμενης και συνεχίστηκαν κατά μήκος του Ποταμού Αχελώου, χωρίς ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα να έχει εντοπιστεί ή αναφερθεί κάποιο σημείο ζωής της 51χρονης.

Στις έρευνες συμμετέχουν από τις πρώτες ώρες της επιχείρησης για τον εντοπισμό της άτυχης γυναίκας, πυροσβέστες της Υπηρεσίας Γρανίτσας, της Υπηρεσίας Καρπενησίου και της ΕΜΑΚ Λαμίας καθώς και πλήθος εθελοντών, συγγενικών προσώπων και φίλων της 51χρονης.

Οι έρευνες έχουν ενταθεί από το πρωί του Σαββάτου, με ομάδες δυτών της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και της 7ης ΕΜΑΚ Λαμίας, καθώς και Δυνάμεις του Α.Τ. Κερασοχωρίου και προσωπικού του Δήμου Αγράφων, οι οποίοι επιχειρούν με βάρκες κατά μήκος του ποταμού, αλλά και με Τμήματα Πεζοπορίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες των ιστοσελίδων του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr), δύτες της 6ης ΕΜΑΚ Πατρων βουτηξαν στον Ποταμό Αχελώο, στη Γέφυρα της Τέμπλας, στο σημείο όπου βρέθηκαν τα ρούχα της αγνοούμενης, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν κάποια επιπλέον στοιχεία που θα βοηθήσουν στις έρευνες.

Στο σημείο επικρατούν δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι οποίες δυσχεραίνουν περισσότερο το έργο των διασωστών, ενώ όσο περνούν οι ώρες μειώνονται και οι ελπίδες για τη ζωή της γυναίκας, καθώς ολοκληρώνονται πλέον δύο 24ωρα από την εξαφάνισή της.

*Photo Αρχείου