Στις 28 Μαρτίου ξεκινά ο κύκλος πληρωμών για τις συντάξεις Απριλίου – Ταυτόχρονη καταβολή των κύριων και επικουρικών
- Κύριες συντάξεις και επικουρικές θα πληρωθούν, όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής τους.
Συγκεκριμένα:
– Στις 28 Μαρτίου 2022, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τ. ΟΑΕΕ, τ. ΟΓΑ, τ. ΕΤΑΑ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
– Στις 29 Μαρτίου 2022, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
– Στις 30 Μαρτίου 2022, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.
Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022.
– Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλει τις συντάξεις την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022.
– Το ΕΤΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022.
Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022.







Σχετικά Άρθρα
Βασίλειος Σταμάτης: Θλίψη στη Γουριώτισσα για τον θάνατο του 62χρονου πατέρα ενός γιου
Αγρίνιο: Μαθητές Γυμνασίου βοήθησαν στα συσσίτια του Αγίου Δημητρίου
Αγρίνιο-Καρπενήσι: Το πρώτο τμήμα του έργου παραδόθηκε, χρειάζεται προσοχή – Τοποθετήθηκαν STOP