Τετραμελής οικογένεια από τη Ναύπακτο νοσηλεύεται με κορωνοϊό στην Πάτρα

Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν οι νοσηλείες στα Νοσοκομεία της Πάτρας. Καθημερινά γίνονται εισαγωγές νέων περιστατικών με τελευταία μία τετραμελή οικογένεια από τη Ναύπακτο.

  • Τα νούμερα, τόσο τις Κλινικές κορωνοϊού όσοι και στις Μ.Ε.Θ. του Π.Γ.Ν.Π. και του «Αγίου Ανδρέα», αποτυπώνουν το εκτεταμένο πρόβλημα κόντρα στην εντύπωση που επικρατεί στην κοινωνία για ελεγχόμενη κατάσταση.

«Δεν προλαβαίνει να αδειάσει ένα κρεβάτι γεμίζει αμέσως με νέο ασθενή. Δεν έχουμε ακόμα τα αποτελέσματα που θέλουμε. Χρειάζεται ακόμα πολύ μεγάλη προσοχή. Προχθές έκανε εισαγωγή μία ολόκληρη οικογένεια (γονείς και δύο παιδιά) από τη Ναύπακτο. Η κατάσταση παραμένει δύσκολη» μας είπε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης προσθέτοντας ότι:

«Εξακολουθεί και μας ανησυχεί η κατάσταση των νοσηλειών. Παραμένουμε σε ένα επίπεδο που μας κρατάει σε εγρήγορση και ετοιμότητα».

Ειδικότερα χθες στις Κλινικές κορωνοϊού του Π.Γ.Ν.Π. νοσηλεύονταν 42 ασθενείς, 2 παιδάκια στην Παιδιατρική Κλινική και 14 διασωληνωμένοι στη Μ.Ε.Θ.

Στον «Άγιο Ανδρέα» νοση.λεύονταν 42 ασθενείς στις Κλινικές κορωνοϊού και 7 στη Μ.Ε.Θ.

pelop.gr