Μαύρο ρεκόρ αναμένεται να ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ με τα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, να ξεπερνούν τα 4.000.
- Τη μέρα που η κυβέρνηση σχεδιάζει το άνοιγμα καταστημάτων και σχολείων, τα νέα από το μέτωπο του κορωνοϊού δεν είναι καθόλου ευχάριστα καθώς τα κρούσματα σήμερα αναμένεται να σπάσουν κάθε ρεκόρ υπερβαίνοντας τα 4.000.
Ήδη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για τα κρούσματα σήμερα, επιβεβαιώνονται οι σημερινές δηλώσεις του καθηγητή Καπραβέλου ο οποίος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, δήλωσε πως «Δεν έχει γίνει ακόμα έκρηξη κρουσμάτων στην Αθήνα, όπως έγινε στη Θεσσαλονίκη».
Ήδη οι διασωληνωμένοι έχουν φτάσει τους 738, ενώ με τα υπάρχοντα δεδομένα και τις πληροφορίες, οι νεκροί και οι διασωληνωμένοι αναμένεται να αυξηθούν τις επόμενες μέρες.
Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Εξιχνίαση κλοπής κοσμημάτων αξίας 50.000 ευρώ με τη μέθοδο «ριφιφί»
Αγρίνιο – Γιώργος Παπαναστασίου: «Κούλουμα σε κάθε γωνιά του Δήμου»
Καθήλωσε τους πάντες η μητέρα της Αγρινιώτισσας Κυριακής Γρίβα