Ο Θανάσης Καφρίτσας οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία και το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» ευχαριστεί για τις δωρεές.
Πιο αναλυτικά:
«Η Πρόεδρος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Ιδρύτρια και Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», Νομού Αιτωλοακαρνανίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, ευχαριστούμε όλους όσους προσέφεραν χρηματικές δωρεές στο Εργαστήρι μας, εις μνήμην Αθανασίου Καφρίτσα, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς του.
Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο και ξαφνικό θάνατο του νεαρού συμπολίτη μας Αθανασίου.
Πέταξε γρήγορα για τη γειτονιά των Αγγέλων και είμαστε βέβαιοι ό,τι απολαμβάνει την ομορφιά των ουράνιων ύμνων.
Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήριά μας.
Είθε η Παναγία μας η Υπερευλογημένη να τους στηρίζει στις δύσκολες αυτές στιγμές, να απαλύνει τον πόνο και το πένθος της ψυχής τους.
Ας είναι αιωνία η μνήμη του».
Διαβάστε επίσης: Τάκης Λομβαρδέας: «Έφυγε» σε ηλικία 53 ετών, πριν 4 χρόνια είχε πεθάνει η γυναίκα του – Θλίψη στη Ναύπακτο
Πηγή: Θανάσης Καφρίτσας: Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» ευχαριστεί για τις δωρεές στη μνήμη του 21χρονου







Σχετικά Άρθρα
Τηλέμαχος Αυδής: Πατέρας μιας κόρης ο 62χρονος που κατέρρευσε στο κέντρο του Αγρινίου
Νοσοκομείο Αγρινίου: Πέθανε ο 62χρονος που έχασε τις αισθήσεις του στο κέντρο της πόλης
Δοκίμι Αγρινίου: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για ηλικιωμένη που έπεσε σε αύλακα με νερό