Πριν από τα λίγα λεπτά σημειώθηκε ανατροπή τρακτέρ στη Ματαράγκα Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός ανθρώπου.
- Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη κιόλας ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ματαράγκας, κ. Γιώργος Αγγελής, άνδρες της Πυροσβεστικής Αγρινίου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.
Σύμφωνα, με τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ματαράγκας στις ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr): «ο οδηγός του τρακτέρ είναι νεκρός, το τροχαίο ήταν θανάσιμο. Εξετράπη της πορείας του σε Δημοτική Οδό. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Αδυνατούμε να πιστέψουμε αυτό που έγινε πριν από λίγη ώρα στην Κοινότητά μας. Ο εκλιπών ήταν 60 χρονών και πατέρας τεσσάρων παιδιών».







Σχετικά Άρθρα
Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου: «Θετικό βήμα η επιβολή δασμού 3 ευρώ ανά είδος προϊόντος»
Αγρίνιο: Ο Δημήτρης Τραπεζιώτης αποχώρησε από την Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής
Ο Πάνος Σκουρλέτης από το Αγρίνιο: «Κατεύθυνση που θα στηρίξει ουσιαστικά τον Πρωτογενή Τομέα και την τοπική κοινωνία»