Πριν από τα λίγα λεπτά σημειώθηκε ανατροπή τρακτέρ στη Ματαράγκα Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός ανθρώπου.
- Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη κιόλας ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ματαράγκας, κ. Γιώργος Αγγελής, άνδρες της Πυροσβεστικής Αγρινίου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.
Σύμφωνα, με τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ματαράγκας στις ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr): «ο οδηγός του τρακτέρ είναι νεκρός, το τροχαίο ήταν θανάσιμο. Εξετράπη της πορείας του σε Δημοτική Οδό. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Αδυνατούμε να πιστέψουμε αυτό που έγινε πριν από λίγη ώρα στην Κοινότητά μας. Ο εκλιπών ήταν 60 χρονών και πατέρας τεσσάρων παιδιών».







Σχετικά Άρθρα
Στο Αγρίνιο το 1ο Αεροδρόμιο Πολιτικής Προστασίας στη Χώρα, ικανοποίηση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Αγρίνιο: Παλαίμαχοι του Παναιτωλικού και του Π.Α.Ο.Κ. αντάμωσαν στο Γήπεδο της Προυσιωτίσσης!
100 Χρόνια Παναιτωλικός: Πλησιάζει ο ιστορικός αγώνας Παλαιμάχων με τον Π.Α.Ο.Κ.