Στο ειδικό επεισόδιο του «The Voice of Greece» το βράδυ του Σαββάτου (03/10) ο APON από τον Αστακό τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη ερμηνεύοντας τα «Κρυφά Μονοπάτια»!
Ο APON, με καταγωγή σπό τον Αστακό Ξηρομέρου, ερμήνευσε τα «Κρυφά Μονοπάτια» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία και τη φιλία που είχε με τον Γιώργο Μαζωνάκη.
«Έχω έρθει με πολύ ανάμεικτα συναισθήματα.
Είναι πολύ πρόσφατη στο μυαλό μου η συνεργασία που είχα μαζί του.
Θα περάσει καιρός για να το συνειδητοποιήσω», ανέφερε αρχικά.
«Νιώθω ευλογημένος που γίναμε φίλοι και που συνεργαστήκαμε.
Ήταν τεράστια τιμή για μένα. Θα τον θυμόμαστε, θα τον σκεφτόμαστε και όσο τραγουδάω, θα τον τραγουδάω», πρόσθεσε.
Μιλώντας για όσα κρατά από τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο APON στάθηκε στην προσωπικότητα και τη φωνή του: «Κρατάω από τον Γιώργο Μαζωνάκη την καλή του καρδιά, τη φωνή του.
Που μου μάθαινε τραγούδια, που τραγουδούσαμε…
Μου λείπει ήδη πάρα πολύ και θα περάσει πολύς καιρός για να το δεχθώ».
Διαβάστε επίσης: Οι «Κουτσουπιές» κάνουν πρεμιέρα στην Ε.Ρ.Τ.1, από Δευτέρα (05/10) μόνο γλέντια και χαρές!
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Χρήστος Μοίρας: Ο Πενταλοφιώτης Chef άφησε για λίγο την TV και μαγείρεψε στην 3η Αγροτική Έκθεση «AgreAmfi»!
Οι «Κουτσουπιές» κάνουν πρεμιέρα στην Ε.Ρ.Τ.1, από Δευτέρα (05/10) μόνο γλέντια και χαρές!
«The Voice of Greece»: Το πρώτο… Σάββατο του Οκτώβρη αφιέρωμα στη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη!