Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου, Θεόδωρος Αποστόλου, υποδέχθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου.
Πιο αναλυτικά:
«Σε θετικό και εποικοδομητικό κλίμα συνεργασίας έγινε η συνάντηση του Προέδρου, του Γεν. Γραμματέα και του Μέλους του Δ.Σ του Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου Σ.Ε.Ε.Δ.Α. με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου Αντιπύραρχο κο. Θεόδωρο Αποστόλου.
Μεταξύ των δύο πλευρών συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με το Εμπορικό κέντρο της Πόλης και τις εμπορικές επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αυτό, την καλύτερη και την πιο άμεση πρόσβαση των πυροσβεστικών μέσων ,όπου και όποτε αυτό χρειαστεί και τονίστηκε η ανάγκη να υπάρχει η καλύτερη δυνατή συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων για την προστασία, τόσο των πολιτών, των επιχειρήσεων, των εργαζομένων σε αυτές, καθώς και των περιουσιών τους.
Επίσης συζητήσαμε τη δυνατότητα στο επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξει από την πλευρά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επίδειξη – ενημέρωση της χρήσης των πυροσβεστικών μέσων που υπάρχουν στις επιχειρήσεις της Αγοράς.
Ο Σύλλογος μας ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τη διοίκηση και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου για την άμεση επέμβαση της στη πρόσφατη πυρκαγιά στο Εμπορικό Κέντρο της Πόλης μας».
Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία στο Αγρίνιο: Σε επιφυλακή ο Δήμος – Παρεμβάσεις σε Περιστέρι, Καινούργιο και Άγιο Βλάση
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
205η Επέτειος από την Απελευθέρωση του Αγρινίου: Συγκίνηση και υπερηφάνεια στην Παρέλαση για την 11η Ιουνίου
ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθη άνδρας στο Αγρίνιο για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών
205η Επέτειος από την Απελευθέρωση του Αγρινίου: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της 11ης Ιουνίου