«Με θλίψη πληροφορήθηκα την εκδημία του συνταξιούχου Δικηγόρου και εκλεκτού συμπολίτη από τον Μαραθιά – Καλουδίου Δήμου Θέρμου Κωνσταντίνου Δελημήτσου.
- Υπήρξε ένας ευπρεπής επιστήμονας, καλλιεργημένος άνθρωπος, και άριστος Δικηγόρος. Βρισκόταν πάντα στην γενέτειρα του τον Μαραθιά, αλλά και στην πόλη μας το Θέρμο, με ενδιαφέρον ξεχωριστό και αγάπη για τους συμπολίτες του.
Ο τόπος μας χάνει έναν ξεχωριστό άνθρωπο, η επιστήμη έναν ευπρεπή υπηρέτη της και η Δικαιοσύνη έναν πράο, έντιμο και άξιο συλλειτουργό της. Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην αγαπημένη του σύζυγο κυρία Σοφία και στους οικείους του», με τα παραπάνω λόγια ο ίδιος ο Δήμαρχος Θέρμου αποχαιρέτησε έναν άνθρωπο που πρόσφερε πολλά στον τόπο του.







Σχετικά Άρθρα
Χριστίνα Σταρακά: «Να μην αποδυναμωθούν οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Αιτωλοακαρνανίας»
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Με επιστροφές αλλά και απουσίες στο ματς ανήμερα των γενεθλίων
Stoiximan SL1 – 24η Αγωνιστική: Οι ενδεκάδες του παιχνιδιού Παναιτωλικός – Κηφισιά