Θέρμο – Σπύρος Κωνσταντάρας: Ανακοίνωση-καταγγελία για προσπάθεια «αρπαγής» υποψήφιου

Ο Δήμαρχος Θέρμου και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας αναφέρεται με ανάρτηση-καταγγελία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σε μία προσπάθεια που διαμορφώνεται λίγα 24ώρα πριν την τελική κατάρτιση των ψηφοδελτίων για τις Εκλογές του Οκτωβρίου με την προσπάθεια κάποιων να «αρπάξουν» υποψήφιους του συνδυασμού του και να τους μεταφέρουν σε άλλους συνδυασμούς αναφέροντας το γεγονός πως Πρόεδρος Κοινότητας οδηγήθηκε «σηκωτός» στο Κ.Ε.Π. -από γνωστό «Bodyguard» για την υπογραφή μετακίνησής του.

  • Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Το τοξικό κλίμα που διαμορφώνεται τις τελευταίες μέρες, προ της τελικής κατάρτισης των ψηφοδελτίων, για τις εκλογές του Οκτωβρίου με ευθύνη κυρίως παλαιών (τέως) τοπικών παραγόντων που βρίσκουν την παρότρυνση και ανοχή από όσους φιλοδοξούν να αποτελέσουν την εναλλαγή στη Διοίκηση του Δήμου, με χρήση μέσων που η ίδια η υγιής πολιτική άμιλλα απαγορεύει, πρέπει να κινητοποιήσει κάθε πολίτη.

Το γεγονός ότι Προέδρος Κοινότητας οδηγήθηκε «σηκωτός» στο Κ.Ε.Π. , -από τον γνωστό «Bodyguard»-, να υπογράψει για την μετακίνηση του από τον συνδυασμό μας, αν και είχε ανακοινωθεί επίσημα ως υποψήφιος, η πίεση σε υποψήφιες γυναίκες να αποσυρθούν, η θλιβερή εικόνα πρώην γηραιού κοινοτάρχη, να μεταβληθεί σε καθημερινό υβριστή του Δήμαρχου, οι διαδόσεις για πράξεις απόσπασης υποστήριξης και υποψηφιοτήτων με εκβίαση και ανήθικα μέσα πρέπει να μας αφυπνίσει.

Μόνο έτσι θα προστατεύσουμε τη Δημοκρατική Προοπτική του Δήμου μας, κλείνοντας την πόρτα σε αγνώστους πολιτικούς τυχοδιώκτες, που χρησιμοποιούνται ως όχημα για την κατάληψη και νομή της εξουσίας, χωρίς όμως τα χέρια που θέλουν να πιάσουν το τιμόνι του δήμου να είναι #καθαρά και διάφανα.

Για να αναχαιτήσουμε αυτή την πρακτική των τελευταίων ημερών και ωρών κανένας δημοκρατικός πολίτης δεν πρέπει να απέχει, ενώ το «Κίνημα Μίσους» που κάποιοι επέλεξαν εναντίον μας, πρέπει να συντριβεί από την πλειοψηφία των πολιτών, ώστε να αναδειχθεί το μεγάλο έργο της δημοτικής αρχής, που κινδυνεύει να σκεπαστεί από το «νέφος», των νοσηρών πολιτικών πρακτικών που βιώνουμε.

Ένας από αυτούς που πρέπει να συστρατευτεί στον αγώνα μας, τώρα κιόλας , είναι και ο πρώην Αντιδήμαρχος Νικόλαος (Νίκος) Παπαδημητρίου, ο οποίος αδικήθηκε στο παρελθόν από τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, με κριτική που υπερέβη τα όρια, κατά την δημοτική περίοδο (2014-2019), πλην όμως τα τελευταία χρόνια αποκαταστάθηκε η προσωπική και πολιτική ισορροπία μεταξύ του ιδίου και του δημάρχου, αφού προ πολλού χρόνου δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και επήλθε η κατανόηση των δύο πλευρών.

Το ίδιο συνέβη και με τον Θύμιο Μητρομάρα, ο οποίος ήδη μπήκε στην δημοκρατική μάχη των ιδεών, της προστασίας του Δήμου μας και της ανοδικής πορείας του, από τους «εισβολείς» του αμφιλεγόμενου παρελθόντος και παρόντος, που ενισχύουν τα ερωτηματικά κάθε σκεπτόμενου πολίτη, κάθε μέρα, κάθε στιγμή για το που θέλουν να μας πάνε στο μέλλον.

Την ίδια πρόσκληση συστράτευσης απευθύνω σήμερα σε κάθε ενεργό πολίτη, σε κάθε στέλεχος που απενεργοποίησε από πικρία την συμμετοχή του στα δημοτικά δρώμενα, για να μην οπισθοχωρήσει ο τόπος μας στο βούρκο της πολιτικής ή άλλης συναλλαγής, με ολέθρια αποτελέσματα για την ίδια την ύπαρξη και προοπτική του Δήμου μας.

Όλοι Μαζί θα δώσουμε την μάχη, Όλοι Μαζί θα κερδίσουμε!»