Τη Δευτέρα ξεκινά το νέο ψυχαγωγικό-μουσικό πρόγραμμα του Antenna Star 103.5

Τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021 ξεκινά το νέο ψυχαγωγικό-μουσικό πρόγραμμα του Antenna Star 103.5

  • Στις 20:00 η εκπομπή «Διφωνίες» με τον Ζαχαρία Καλόφωνο και στις 21:00 η εκπομπή «Όλα είναι μουσική» με τον Βασίλη Τραπέτσα.

Ο τίτλος της εκπομπής είναι «Διφωνίες», δύο φωνές δηλαδή, και μαζί με τη παρουσία του Ζαχαρία Καλόφωνου θα υπάρχει καλεσμένος με τις δικές του μουσικές επιλογές. Εκτός από αυτούς που έχουν επιλεγεί, μπορούν φίλοι της εκπομπής να έρθουν αρκεί να το δηλώσουν εδώ και για ένα μήνα.

Στην αυριανή πρώτη εκπομπή ο Ζαχαρίας Καλόφωνος υποδέχεται ζωντανά στο στούντιο τη Χριστίνα Μπαλάσκα, υπεύθυνη του Δημοτικού Κινηματογράφου. Ραδιόφωνο, μουσική, σινεμά και άλλες πτυχές του Πολιτισμού θα είναι το αντικείμενο αυτής της συνάντησης. Βεβαίως και με τις μουσικές επιλογές της καλεσμένης.

Ανανεωμένη επιστρέφει στα ερτζιανά και η εκπομπή του Βασίλη Τραπέτσα η οποία θα σας κρατά συντροφιά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 21:00 – 22:00.

Μουσικές ακροβασίες, εντός και εκτός συνόρων, χωρίς χρονικές παρενθέσεις. Με καλεσμένους δια ζώσης, τηλεφωνικές συνεντεύξεις και αφιερώματα σε πρόσωπα που χάραξαν τη μουσική ιστορία του τόπου μας.