Και τι δεν έβγαλαν δύτες από το Λιμανάκι του Αιτωλικού (Photos)

Επειδή δεν είναι όλα μαύρα και απογοητευτικά στο Αιτωλικό αξίζει να αναδειχθεί η εθελοντική προσφορά δυο Αιτωλικιωτών.

  • Μετά τις ζημιές που προκάλεσαν κάποιοι ανεγκέφαλοι στα παγκάκια της ανάπλασης ήρθαν δυο δύτες, να δείξουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά τον τόπο τους και θέλουν να τον βλέπουν να προοδεύει. Αυτοί είναι οι: Λάμπρος Χαρέλος και Σταύρος Μπαρούχος που σήμερα το πρωί καθάρισαν εθελοντικά το βυθό στο λιμανάκι του Αιτωλικού.

Τα σκουπίδια και τα αντικείμενα που έβγαλαν από μέσα μόνο υπερήφανο δεν μπορούν να κάνουν το Αιτωλικό. Η προσφορά όμως αυτών των δυο δυτών μπορεί να κάνει υπερήφανους όλους τους Αιτωλικιώτες.

Όπως είπαν οι ίδιοι ξεκίνησαν αυτή τη δράση με σκοπό να δείξουν προς τα έξω τι επικρατεί στον βυθό και φυσικά να καθαριστεί για να παρουσιάζει καλύτερη εικόνα το σύνολο της ανάπλασης που έγινε στην περιοχή. «Ας ελπίσουμε πως θα είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί και δεν θα ξαναδούμε τέτοιες εικόνες», είπε ο κ. Χαρέλος, μιλώντας στο aixmi-news.gr, προσθέτοντας ότι οι δράσεις καθαρισμού θα συνεχιστούν και σε άλλα σημεία της λιμνοθάλασσας.

Από το βυθό του λιμανιού έβγαλαν πλαστικά, ελαστικά αυτοκινήτων, σκουπίδια κάθε είδους, ακόμα και ηλεκτρικές συσκευές και τηλεοράσεις. Αυτό προκαλεί υποψίες ότι στο βυθό κατέληξαν και κλεμμένα αντικείμενα…

 

«Μπράβο στους δύτες Λάμπρο Χαρέλο και Στράτο Μπαρούχο για την εθελοντική και πάρα πολύ σημαντική δουλειά στο Λιμανάκι Αιτωλικού», αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, ο δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος.

aixmi-news.gr – dete.gr