Τηλεδιάσκεψη για τη Διαγώνια Οδό που θα ενώνει τη Φθιώτιδα με την Αιτωλοακαρνανία

Τηλεδιάσκεψη για τη Διαγώνια Οδό που θα ενώνει τη Φθιώτιδα με την Αιτωλοακαρνανία

  • «Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος σας ενημερώνει ότι την Τρίτη 05 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη έπειτα από πρόσκληση του Βουλευτή Φωκίδας κ. Μπούγα Ιωάννη με θέμα την κατασκευή της Διαγώνιας Οδού που θα ενώνει τη Φθιώτιδα με την Αιτωλοακαρνανία.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν αιρετοί και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων των Νομών Φθιώτιδας, Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας, ενώ τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Σπυρόπουλος.

Όλοι οι συνομιλητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κ. Μπούγα τόνισαν την αναγκαιότητα του έργου που θα προσφέρει η σύνδεση του ανατολικού με το δυτικό άξονα της χώρας καθώς και με την Πελοπόννησο. Αναφέρθηκαν δε τα τεράστια οικονομικά οφέλη που θα αποκομίσουν οι περιοχές των οποίων θα διέρχεται ο νέος οδικός άξονας στον τομέα του Εμπορίου και του Τουρισμού.

Με την καθολική αυτή ταύτιση των απόψεων των συμμετεχόντων  φορέων, συμφωνήθηκε η από κοινού άσκηση έντονης πίεσης, με έκδοση αποφάσεων των συμβουλίων τους, για τη διεκδίκηση  του έργου».

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΣΣΟΒΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ